Egy igazi gyúrós esküvő: Rich Piana és Sara Heimis

b_150_100_16777215_00_images_RichPiana1.PNG

A kaliforniai testépítő és az izlandi fitneszkirálynő Las Vegasban mondta ki a boldogító igent.

A 130 kilós vőlegény egy trónszéken érkezett, amelyet 4 tagbaszakadt haverja alig akart letenni, mire Rich az „oltár” előtt rájuk kiáltott: „Hé, most már ejtsétek le a s*ggem!” A menyasszony és a koszorúslányok öltözéke természetesen nem sokat takart, és az ujjatlan izompólós tetovált fejű pap is megért egy misét!

Rich egyébként egy YouTube videójában előzőleg mindenkit meghívott az esküvőre, és hangsúlyozta, hogy szeretné, ha az ünnepi alkalom egyben a szakmai kapcsolatépítést is szolgálná, hiszen közel 60 testépítőt hívott el az eseményre.  

Rich egyébként ezt mondta Saráról: „Furcsa volt ebben a közel 500 négyzetméteres villában, 5 hálóval, 5 fürdőszobával, teljesen egyedül! Azt kérdeztem magamtól, mi a f*szt csinálok az életben? Aztán jött Sarah, és egyszer csak hozzám költözött. A nap 24 órájában együtt vagyunk, és csodálatos a kapcsolatunk. Mindenki jöjjön el! Ami a ruhát illeti, mindenki abban a sz*rban jön, amiben akar! A lényeg, hogy jól érezzük magunkat!”

Köztudott, hogy a pár edzeni is együtt szokott, amiről Rich így nyilatkozott: „Kövezzetek meg, de szeretem, ha edzés közben egy jó nő van mellettem!”