Muscle&Fitness 2017/5.lapszám (Kód: MF2017/5)

Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2017/05. lapszám - 2017. október-november

FŐBB ÉRDEKESSÉGEK

Fitnesz panda
Nem a hírnév miatt kezdte, de Simeon Panda a hobbijának élve mára a közösségi média egyik legnépszerűbb testépítőjévé vált.

A tiszta tömegelés titka
Felejtsd el a legendákat. Itt az igazság, hogy mikor, mit és hogyan egyél, ha izmot akarsz építeni. Csak szólunk: kevesebbet, mint gondolnád!

6 hét alatt duzzadó mellizom
Akarod, hogy a mellizmaidon szinte bosszantóan feszüljön a póló, és keresgélhetsz olyat, amibe beleférsz? Ha erre a „problémára” vágysz, akkor segítünk!

A 9 legjobb hanyagolt gyakorlat
Akad néhány mellőzött, de nagyon hatékony izomépítő gyakorlat, amit talán te is kihagysz. Itt az ideje, hogy bemutatkozzatok egymásnak!

Piramis sémák
Bizonyítottan működik: építs erőt és izomtömeget a piramis és fordított piramis módszerekkel.

Tejsav: barát vagy ellenség?
Sokszor átkoztad a tejsavat, amit az izmaid égő érzetével kötöttél össze? Pedig ez a molekula az izmaid jobb barátja, mint azt gondoltad volna.

Haladó izomépítés: Hát
Törd át a fejlődési holtpontot, és építs még nagyobb hátizmokat: kombináld a klasszikus gyakorlatokat intenzitásfokozó technikákkal.

Eddz úgy, mint egy csaj
MICHELLE LEWIN csajos edzése nagyon kemény – keményebb, sok srácé! Nem hiszed el? Próbáld ki, hogy végig tudod-e csinálni!

Óvd a tested: Tanulj meg lazítani!
Michelle Brannan felkészítő edző bemutatja a fő nyújtó gyakorlatokat, melyek megelőzik a sérüléseket és a görcsös merevséget.

Ár: 895 HUF
Mennyiség:
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH