Muscle&Fitness 2018/1.lapszám (Kód: MF2018/1)

Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2017/06. lapszám - 2017 December / 2018 Január

TARTALOM
Több, mint fehérjeturmix
Viszlát, unalmas proteinturmixok! Ezek az ízletes, fehérjekoktélok ízekkel telepumpálva építik az izmaidat.

Sokkold a tested
Régi testépítő szabály – sokkold a rendszert, és újra beindul az izomfejlődés. Nos, ez a hathetes program nagy, erős testtel jutalmaz!

Lábedzés hátfájás nélkül
Hátsérülés mellett sem kell lemondanod az erős futóművek építéséről. Mutatunk néhány olyan tippet, amik hátfájósoknak is lehetővé teszik a kemény lábazást!

Domináns mellizom
Kidolgozott mellizmokat akarsz, és fekvenyomásnál még több tárcsát pakolnál a rúdra? Segítünk nagyobbá és erősebbé válni!

Óriás szett
Óriási izmokat akarsz? Ez a kőkemény edzéstechnika az igazán elszántak módszere – cserében meggyőző növekedéssel jutalmaz.

Neves gyakorlatok
Ez a nyolc név már beleégett a vasak világába – még akkor is, ha a többségük kevéssé ismert. Ismerd meg a névadóikat, és tanuld meg a helyes kivitelezésüket.

Haladó izomépítés: Tricepsz
Dolgozd át mindhárom izomfejet minden szögből, és lásd a növekedést!

Kerek Világ
Amanda Latona Kuclot a kemény munka, az elkötelezettség és ezernyi guggolás emelte a fitnesz királynők trónjára.

Ár: 995 HUF
Mennyiség:
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH