Muscle&Fitness 2018 Különszám (Kód: MF2018extra)

Nyiss kaput az USA fitnesz világára!

A legfrissebb edzéstippek, fitnesz, stílus és étrend profiktól egyenesen a postaládádba! Amerikai sztáredzők edzéstippjei és Arnold Schwarzenegger szakértői rovata számtalan hasznos információval szolgálhat nem csupán a testépítő sport és a fitnesz témakörében, de sportolókra szabott egészségmegőrző ötletekben, sporttáplálkozásban, valamint táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos általános információkban is bővelkedik a Muscle & Fitness Magazin minden egyes lapszáma.

2018 Különszám

FŐBB ÉRDEKESSÉGEK

KEZDŐK KÉZIKÖNYVE 2018
Ne halogasd tovább! Hozd magad formába ezzel a négyhetes testfejlesztő rendszerrel – ez ugyanis nem egy szimpla edzésprogram, hiszen étkezési tippekkel, és a testformáláshoz szükséges életmódi tanácsokkal is ellátunk.

IZOMÉPÍTÉS HALADÓKNAK
Eljön az a várva várt pillanat, amikor a kitartásod jutalmául kezdőből haladóvá léphetsz elő. Fejleszd még tovább az egész tested ezzel a programmal!

AZ 50 TONNÁS KIHÍVÁS
Ezt az őrült – és őrülten hatékony – kihívás nem éppen a gyenge akaratúaknak való. Küzdj meg 50 tonnányi szigorú vassal csupán egy hét alatt.

TORNÁDÓ METABOLIKUS KÖREDZÉS
Gyaluld le a zsírpárnákat és fejleszd az állóképességedet ezzel a metabolikus köredzés programmal.

MOBILITÁS: AZ ERŐ KULCSA
Ez az ötperces mobilizáló gyakorlatsor segít egészségesen tartani az ízületeket, és biztos alapot adni a nagy vasak legyőzéséhez.

FÉRFIAS ERŐ 40 FELETT
A háromfázisú stratégiánk segíthet harcra készen tartani hormonszinteket, sokáig erősnek maradni és komoly fizikumot összerakni – akár 40 felett is.

15 PERCES IZMOS FALATOK
Ezek a villámgyorsan elkészíthető ételek egészségesek, kevés alapanyagból állnak és ideálisak a testformáláshoz.

ÍGY KEREK A VILÁG! - POPSIFORMÁLÁS
Kerekebb feneket akarsz? Összeállítottunk neked egy bombázó edzéstervet, amivel minden fürkésző tekintetet „magad mögé parancsolhatsz”.

Ár: 995 HUF
Mennyiség:
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH