Fehérjebomba tömegeléshez: Mac & Cheese egészségesebb kiszerelésben

Az amerikai tésztaspecialitás izomépítő verziója!

 

Hozzávalók:

25 dkg teljes kiőrlésű tészta

25 dkg vékonyra szelt kolbász

10dkg reszelt cheddar sajt

1 adag tyúkhúsleves alap

40 dkg paradicsom

60 g (kb. két adagolókanálnyi) natúr (!) fehérjepor

1 fej apróra vágott vöröshagyma

2 gerezd zúzott fokhagyma

1,5 dl tej

1 tk. pirospaprika

1 ek. szőlőmag- vagy repceolaj

friss petrezselyem ízlés szerint:

ELKÉSZÍTÉSE:

1. Egy nagyobb serpenyőben melegítsd fel az olajat, szórd bele a vöröshagymát, és süsd 5 percig. Add hozzá a kolbászt és a fokhagymát, és süsd még 3 percig (amíg a kolbász enyhén megbarnul).

2. Keverd hozzá a tésztát, levesalapot, paradicsomot, paprikát. Sózd, borsozd ízlés szerint. Forrald fel, majd vedd vissza közepes lángra, takard le, és időnként megkevergetve főzd addig, amíg a tészta meg nem puhul (kb 12 perc). Keverd bele a sajtot, tejet és fehérjeport, és főzd addig, amíg a sajt jól beleolvad. Díszítsd friss petrezselyemmel.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary