Pikáns fűszeres burgonyacikkek

Bemutatjuk a zsíros sültkrumpli egészségesebb alternatíváját!

 

Hozzávalók  4 személyre:

  • 4 közepes burgonya
  • ½ ek. olívaolaj
  • ½ tk. fokhagymapor
  • ¼ vöröshagymapor
  • ¼ tk. paprika
  • ¼ tk. cayenne bors
  • ¼ tk. só
  • ¼ tk. feketebors

ELKÉSZÍTÉSE:

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Negyedeld fel a krumplikat, mintha steakburgonyát készítenél. Egy közepes tálban locsold meg az olívaolajjal, amíg az alaposan be nem teríti.

2. Egy kisebb tálban keverd össze a fűszereket, majd hempergesd bele a burgonyaszeleteket, majd helyezd őket egy tepsibe vagy sütőlapra.

3. Időnként megforgatva süsd 15-20 percig, amíg a krumpli megpuhul és enyhén megpirul.

Tápérték: 167 kalóra, 4 g fehérje, 3 g zsír, 35 g szénhidrát.

Tipp: Így segítheted fűszerezéssel a fogyókúrád!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary