Lazacos-spárgás tésztaspecialitás

 

Mert az olasz konyha is tartogat diétás finomságokat!

 

Hozzávalók 2 személyre:

fél kg teljes kiőrlésű lisztből készült tészta

1 csomag spárga, megpucolva, 1 centis karikákra vágva

2 db (300 g) lazackonzerv, lecsöpögtetve

fél citrom leve

100 g szárított paradicsom, felszeletelve

50 g friss korianderlevél, apróra darabolva

fél tk. paprikapehely

só, bors ízlés szerint

reszelt parmezán ízlés szerint

ELKÉSZÍTÉSE:

1. A tésztát tedd fel főni.

2. Az utolsó 3 percben add hozzá a spárgát.

3. Szűrd le a készre főtt tésztát és spárgát, majd keverd össze a lazaccal, citromlével, szárított paradicsommal, korianderrel, paprikapehellyel, sóval és borssal.

4. Ízlés szerint díszítsd a parmezánnal.

Egy adag átlagos tápétéke: 632 kalória, 45 g fehérje, 11 g zsír, 99 g szénhidrát.

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary