Fagyi kazeinből

Hűtsd magad, és regenerálódj ezzel a kellemes nyári frissítő desszerttel!

Hozzávalók:

  • 1 adagolókanálnyi ON Gold Standard 100% Casein  
  • 2 pohár natúr mandulatej
  • 1 pohár zsírszegény görög joghurt
  • 1 pohár víz
  • 1 ek. glucomannan rost
  • 1 ek. natúr kakaópor

ELKÉSZÍTÉSE:

1. A porokat öntsd egy tálba.

2. Keverd hozzájuk a joghurtot és mandulatejet.

3. Ha van fagyigéped, öntsd bele a masszát, és állítsd be 30 percre.  

4. Ha nincs géped, öntsd egy zárható tasakba, és jól zárd is le.

5. Egy másik zárható tasakot tölts meg jéggel és 2 evőkanál sóval, majd hagyd állni 10 percig.

6. A lezárt fagyimasszás tasakot tedd a jeges tasakba, és rázd össze, majd hagyd benne hűlni 10 percig.

7. Végül vedd ki a tasakot, és nézd meg, elég hideg-e. Ha nem elég szilárd, néhány percre tedd be a fagyasztóba. 

Kalória: 255
Fehérje: 37 gramm
szénhidrát: 11 gramm
zsír: 6 gramm

fotó: www.optimumnutrition.com

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary