Grillezett kukorica mézes-bazsalikomos vajjal

Jöjjön ismét egy fantasztikus grilles recept, hogy továbbra is tarthasd a formád.

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
4 cső kukorica
2 ek. szobahőmérsékletű sótlan vaj
1 ek. vékonyra szelt bazsalikom
1 tk. méz
Tengeri só ízlés szerint

1. Hántsd le a külső leveleket a kukoricacsövekről. A belsőbb leveleket hajtsd hátra, de ne tépd le. Vágd le a „haját”.
2. Melegítsd elő a grillt. Egy kis tálban keverd össze a puha vajat, bazsalikomot és mézet.
3. Kend a vajas keveréket a kukoricára. Húzd rá vissza a belsőbb leveleket, a végét csavard rá, hogy jól zárjon.
4. Addig süsd, amíg enyhén megég, majd vedd le a grillről és tedd félre annyira lehűlni, hogy meg tudd fogni. Húzd le a leveleket és a mézes-bazsalikomos mártással tálald. Ízlés szerint sózhatod.

 TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT 
115 KALÓRIA
2 g FEHRÉJE
16 g CH
6 g ZSÍR