Mogyoróvajas rudacskák

Ezzel a nem több, mint 10 másodperc alatt elkészíthető finomsággal játszi könnyedséggel turbózhatod fel a napi tejsavó fehérje adagodat!

Mogyoróvaj helyett használhatsz mandulavajat is, ami egészséges zsírtartalmának köszönhetően jót tesz az artériáknak, sok benne a fehérje, a magnézium és a kalcium is.

Hozzávalók
4 főre

  • 50 gramm mogyoróvaj, vagy mandulavaj
  • egy mérőkanálnyi (30 gramm) natúr vagy vaníliás tejsavó fehérje por
  • 1 evőkanál méz, vagy juharszirup
  • egy csipetnyi fahéj
  • 4 zellerszár
  • egy marék szárított áfonya

Elkészítési mód

1, Egy tálban keverd össze a mogyoróvajat, a tejsavó fehérjét, a mézet vagy a juharszirupot, valamint a fahéjat.

2, Mártogasd bele az így elkészült keverékbe a zellerszárakat, majd a tetejéhez tapaszd hozzá az áfonyákat.

Egy adag tartalmaz:

265 kalória, 13 gramm fehérje, 21 gramm szénhidrát, 17 gramm zsír