Kelbimbó bostoni módra

Egy igazán ütős zöldség-gyümölcs kombó!

Hozzávalók 4 személyre:

  • ½ kg kelbimbó, megpucolva, félbe vágva
  • ½ kg hámozatlan friss körte, felszeletelve
  • 30 g nyers pekándió
  • 120 g friss vagy fagyasztott vörösáfonya
  • tengeri só, fekete bors ízlés szerint
  • 3 ek. extra szűz olívaolaj

ELKÉSZÍTÉSE:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Egy tepsit vagy sütőlapot bélelj ki alufóliával vagy kenj ki egy kevés olajjal.

2. Keverd össze a kelbimbót, körtét, pekándiót, vörösáfonyát, sót és borsot, majd locsold meg egy kis olívaolajjal. Süsd 35-40 percig.

Tápérték: 253 kalória, 16 g zsír, 2 g telített zsír, 27 g szénhidrát, 8 g rost, 9 g fehérje.

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary