Bajaiak, szegediek figyelem! Itt a "lefőzhetetlen" amcsi halászlé!

Garantáltan 10 perces recept. Döntsd el, megéri-e!

Míg nálunk javában dúl a halászlé-háború, és olyan részletkérdésekkel foglalkozunk, hogy mi a ponty, keszeg és harcsa ideális aránya, vérre menő vitákat folytatunk arról, hogy most akkor a Dunából vagy a Tiszából, alapléből vagy anélkül, és főleg gyufatésztával vagy friss kenyérrel, a tengeren túl nem csinálnak gondot az ilyesmiből. Egészen más dimenziók vannak. Megtaláltuk az eddigi leggázabb karácsonyi halászlé receptet. 

Hozzávalók:

1 húsleveskocka vagy levesalap (lehetőleg ízfokozó és tartósítószer nélkül)

25 dkg spárga, felaprítva

20 dkg lazac

ELKÉSZÍTÉSE:

1. A levesalapot a sósságot ízlésed szerint beállítva oldd fel vízben.

2. Dobd bele a feldarabolt spárgát, és közepes lángon forrald fel.

3. Add hozzá a lazacot, és főzd készre a halat.  

 

Próbáld ki, ha mered, és jöhetnek a tapasztalatok a kommentekbe:

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary