Trendi
Egészséges receptek
Marhasteak-mix spárgatökkel, gombás-fokhagymás szósszal és quinoával
Minden, ami az izomépítéshez kell!
Hozzávalók 2 személyre
- 20 dkg főtt quinoa
- 25 dkg főtt, vékonyra szelt marhahátszín
- 25 dkg főtt, pucolt spárgatök
- 2 ek. olívaolaj
- 25 dkg szeletelt csiperkegomba
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- fél leveskocka
- só, ízlés szerint
- 1 csipet szárított kakukkfű
ELKÉSZÍTÉSE
- A készre főzött quinoát oszd el két mikrózható tálba. A kész húst és a tököt is oszd két egyenlő részre, majd szépen helyezd el a tetejükön. Tedd félre a tálkákat.
- Egy nagyobb serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a gombát és a fokhagymát. Pirítsd barnára a gombát, úgy 7 percig, majd add hozzá a leveskockát, sót és kakukkfüvet. Jól keverd össze, és főzd még 2 percig. Takard le, és tartsd melegen.
- Melegítsd fel a quinoás steakmixeket, majd öntsd őket nyakon a meleg gombaszósszal.
TÁPÉRTÉK: kalória: 390; zsír: 18 g; telített zsír: 6 g; szénhidrát: 21 g; rost: 4 g; fehérje: 35 g
Kövess minket Facebookon is!
https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary