Marhasteak-mix spárgatökkel, gombás-fokhagymás szósszal és quinoával

Minden, ami az izomépítéshez kell!

 

Hozzávalók 2 személyre

  • 20 dkg főtt quinoa

  • 25 dkg főtt, vékonyra szelt marhahátszín
  • 25 dkg főtt, pucolt spárgatök
  • 2 ek. olívaolaj
  • 25 dkg szeletelt csiperkegomba
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • fél leveskocka
  • só, ízlés szerint
  • 1 csipet szárított kakukkfű

ELKÉSZÍTÉSE

  1. A készre főzött quinoát oszd el két mikrózható tálba. A kész húst és a tököt is oszd két egyenlő részre, majd szépen helyezd el a tetejükön. Tedd félre a tálkákat.
  2. Egy nagyobb serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a gombát és a fokhagymát. Pirítsd barnára a gombát, úgy 7 percig, majd add hozzá a leveskockát, sót és kakukkfüvet. Jól keverd össze, és főzd még 2 percig. Takard le, és tartsd melegen.
  3. Melegítsd fel a quinoás steakmixeket, majd öntsd őket nyakon a meleg gombaszósszal.

TÁPÉRTÉK: kalória: 390; zsír: 18 g; telített zsír: 6 g; szénhidrát: 21 g; rost: 4 g; fehérje: 35 g

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary