Paláshty Kata az év fitneszversenyzője! - szexi videó + exkluzív villáminterjú

A Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség a 23 éves magyar és Európa bajnoknak, a Nutrend Team újdonsült tagjának ítélte a rangos kitüntetést.

Mit jelent számodra a kitüntetés?

Hatalmas meglepetés volt, amikor az IFBB világbajnokság után egyszer csak visszahívtak, mert nem is tudtam, mivel kapcsolatos a jelenésem. Nagy megtiszteltetés volt az oklevelet Huber Istvántól, a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség elnökétől átvenni, és külön öröm, hogy az egyesültek közül is a Gilda Max végzett az első helyen. Ami engem illet, úgy gondolom, főként az Európa bajnokságon elért eredményeimmel érdemeltem ki a díjat, ahol idén a junior kategóriát +163-ban és abszolútban is megnyertem, felnőttben pedig ezüstérmes lettem.  

Hogyan értékeled az idei évet?

A tavaszi szezon jórészt az eb-re és vb-re kvalifikáló válogatóversenyekkel telt, aztán következett az eb. Ősszel először október 10-én sikerült megnyernem a magyar bajnokságot, aztán a FitBalance fesztiválon a világkupát, végül egy szlovén nemzetközi versenyt is. Az IFBB Világbajnokságon nagyon erős felnőtt mezőnnyel kellett számolni, és végül a 7. helyen végeztem.

Mikor és melyik lesz a következő versenyed?

Még nem tudom pontosan, de az biztos, hogy a 2016-os évben már hivatalosan is „felnőttnek” számítok, úgyhogy új dimenziók nyílnak majd. A vb-t mindenképp szeretném még egyszer megpróbálni.

Akkor most pihenőidőszak következik?

Igen, az ünnepeket mindenképpen szeretném a családommal és a párommal tölteni, moziba menni, és persze azért továbbra is edzeni, mert egyszerűen a lételemem.

 

000001.jpgEdzés nélkül nem tudok meglenni!

Alig ért véget vasárnap a novemberi vb, szerdán már alig bírtam magammal, és újra edzeni kezdtem.

Hogy néz ki most a heti rutinod?

Az izomzatból egy kicsit szeretnék visszavenni, ezért inkább a kardiózásra koncentrálok, amit napi szinten csinálok,  de azért a heti 3 súlyzós edzésemen igyekszem mindent átmozgatni.  

A sok versennyel most különösen hosszúra nyúlt a diétád. Karácsonyra azért ugye  fogsz tudni lazítani rajta?

Persze. Már az elmúlt két hétben próbáltam bepótolni az elmaradt evészeteket, most pedig igyekszem megtalálni az arany középutat, azaz hét közben kicsit szigorúbbra fogni, hogy aztán hétvégén elengedhessem magam a családdal. Elvégre tényleg az ünnepek következnek.

A Nutrend TV videót készített Kata egyik fotózásáról. A látottakból ítélve te se fogsz kételkedni, hogy rászolgált az elismerésre.

Katával készült nagyinterjúnkat itt olvashatod!

Iratkozz fel a Nutrend TV csatornájára!

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary

Fotó: Szilveszter Zoltán