2024. május 13.

piros 2021 03

Edzőterem-bejárás 360 fokos videón!

Tarts velünk Magyarország első 360 fokban forgatott, lélegzetelállítóan valóságos terembemutatójára, és nézz körül az egyéves évfordulóját ünneplő Lantos Johnny Fitnesz minden zugában! Felkészültél? Akkor kösd be a biztonsági övet, és indulhat a túra!

 

NÉZD MEG MAGADNAK!

A speciális, 360 fokos látóterű kamera egy időben rögzít minden irányban, így a nézőpont a felvétel visszanézésekor bármerre változtatható. Minden részletet tökéletesen visszaad, így a legkisebb apróság sem kerülheti el a figyelmed, és minden megnézéskor újabb újdonságra bukkanhatsz. Az élmény egyedülállóan realisztikus, egyszerűen olyan, mintha ott lennél! Persze az edzést nem helyettesíti, de a terem minden fontos adottságát előre csekkolhatod! Használd az egeret, vagy a billentyűzeteden a nyilakat. Táblagépen vagy mobilon érintéssel vagy forgatással változtathatod nézés irányát. Ha bírja a géped, ajánlott a 4K-s felbontás, amit a jobb alsó sarokban változtathatsz meg.

A Lantos Johnny Fitnesz a terem megnyitása egyéves évfordulójának alkalmából nyílt napot rendezett. Lantos Johnny, a Nutrend Team tagja, világ és Európa abszolút bajnok, IFBB Pro kártyás testépítő a klasszikus edzőterem mellett kardióparkkal, 2 aerobic-teremmel, CrossFit-teremmel, valamint gyermek, junior, felnőtt fitnesz-, karate-, és krav maga edzésekkel, és magas minőségű protein bárral vár kezdőket és haladókat egyaránt.

Kövesd a NUTREND TV csatornáját, ahonnan első kézből értesülhetsz a legkorszerűbb edzési tippekről, tanácsokról és programokról, étkezéssel és táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos tudnivalókról!

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.