2024. május 12.

piros 2021 03

Repülj Supermannel, száguldj a Batmobillal!

Hihetetlen nyereményeső várható az amerikai premieren!

 

Helikopteren élvezhetik Superman társaságát, Batmobbilal furikázhatnak, sztárokkal szelfizhetnek, és hihetetlen nyereményesőre számíthatnak azok a szerencsés adakozók, akik bekapcsolódnak az Omaze Batman VS Superman kampányába.  A jótékonysági akció lényege, hogy a csatlakozók 10 - 50000 dollár értékben támogathaják Ben Affleck mélyszegénység felszámolását célzó Kelet-Kongói Kezdeményezését, a szenegáli Seed Project oktatásfejlesztési programot, illetve a Jersey Vadvédelmi Alapítványt, és cserébe sorsoláson vehetnek részt, amelynek nyertesei az említett kiváltságokban részesülhetnek a Batman VS Superman amerikai premierén.

 

Az ügyeletes Batman, Ben Affleck az akció promójaként néhány szerencsés jelenlévőt próbakörre is vitt Bruce Wayne verdájával:

 

 

A hivatalos promóvideóban pedig a Superman alakító Henry Cavill az univerzum ama ominózus kérdésre keresi a választ, hogy akkor most végülis ki a jobb: BATMAN VAGY SUPERMAN? A szupererők szigorú és pártatlan elbírálásának feladatát pedig kikre is bízhatnánk jobb szívvel, mint emberi társadalmunk legőszintébb és legkegyetlenebb ítészeire: a gyerekekre!

Ha a fizikumot nézzük, Superman semmi esetre sem panaszkodhat. A 32 éves brit színész ugyanis február elején figyelemre méltó formát dobott az Instagramra:

 

A film március 24-én érkezik a hazai mozikba. Íme a legfrissebb előzetes:

 

Kövess minket Facebookon is!

www.facebook.com/muscleandfitnesshungary

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.