CIAO BELLA

Az olasz felmenőkkel bíró MARIELLA PELLEGRINO éppen befejezte a 2. sikeres évadját az IFBB Pro League bikini kategóriájában, amikor sikerült interjút kérnünk tőle.

Habár a második Bikini Olympia fellépése nem pont a tervei szerint alakult a helyezések tekintetében – a legjobb 15-ön kívül végzett – az olasz születésű Mariella Pellegrinonak emlékezetes éve volt 2019. A 170 cm magas, 58 kg-mal versenyző sportoló a 2018-as bemutatkozását követően három címet is nyert, például megnyerte a New York Pro Bikini showt, és háromszor végzett a legjobb 5 között 2019-ben. Bármi is legyen, nem számít, hogy milyen ruhát visel, biztosan megfordulnak utána a vékony, szálkás alkatának és egzotikus szépségének köszönhetően. Most New Jersey lett az új otthona, ahonnan visszatekint az útjára a kis olasz faluból az IFBB Pro League bikini kategória legjobbjai közé a Muscle & Fitness újságíróival.

Nagy önbizalmat sugárzol a színpadon – szerinted honnan ered ez az erős kisugárzás?
Olaszországban születtem, és 19 éves koromig Potenzában éltem. Az édesanyám elvitt egy táncórára 6 éves koromban, ezt a sportot végül 15 éves koromig űztem is. A nővérem és én nagyon szerettünk táncolni, szerettük a színpadot. Amikor 20 éves lettem, Rómába költöztem és televíziós műsorokban, illetve modellként kezdtem el dolgozni.

Mikor talált meg a testépítés világa?
Nagyjából hét éve kezdtem súlyokkal edzeni, és a terem egyik személyi edzője azt javasolta, érdemes lenne versenyeznem. Mindig is komolyan vettem az edzést, viszont az étkezéssel ez másképpen alakult. Ha modellként dolgozol, vékonynak kell lenned (és nem szükséges izmot építened).

Milyen volt az első hivatalos bikini verseny?
Az első az Olasz Kupa volt, és nem igazán tudtam bármit is a sportról, csak három hónapig edzettem súlyokkal és egy személyi edző segítségével. Megnyertem a versenyt, majd elkezdtem megszeretni a sportot, és folytatni akartam. 2017-ben lettem profi.

Mi lehet a titka annak, hogy ennyire jó eredményeket értél el az eddigi profi karriered során?
Kim Oddo (edző) megváltoztatta a felkészülésemet. Már több, mint egy éve segíti a munkámat, és szerintem sokat fejlődött a kondícióm a vele töltött edzéseknek köszönhetően. Bár normál esetben heti öt edzésem van, a felkészülések során – vagyis majdnem mindig – heti hatszor edzem. Szeretek tisztán étkezni, és nagyon finom ételeket készíthetek a versenyidőszakon kívül és azon belül is, de heti egy-két csaló étkezés becsúszik – szeretem a pizzát és a sült édesburgonyát.

Profil:
Születésnap: augusztus 28.
Magasság: 170 cm
Versenysúly: 58 kg
Lakhely: Cedar Grove, NJ
Instagram: @mariellapellegrino

MÉG TÖBB:
tudj meg többet az MHP sportolójáról, Mariella Pellegrinoról az mhpstrong.com oldalon.