Justine Munro, a szende szőke

Nem gondolnád, hogy az IFBB bikinis szekciójának egyik legszexibb képviselője egykor félénk lány volt, és fiúsan öltözködött…

Muscle & Fitness: Miért kezdtél el versenyezni?

Justine Munro: Az első személyi edzőm ajánlotta, hogy vállaljak be egy showt. Én persze azonnal nemet mondtam, mert akkor még el sem tudtam képzelni.  Esküszöm, hogy bikinit sem hordtam soha, csak pólót meg rövidnadrágot, amolyan fiús lány voltam. Pár hónap elteltével aztán addig rágtam a dolgot, míg úgy döntöttem, ez jó esély lehet arra, hogy valami teljesen újat is kipróbáljak. Mi vesztenivalóm volt?

Mit tanultál közben magadról?

Azt, hogy ne legyenek előítéleteim. Először azt gondoltam, ez az egész versenyzés meg modellkedés nem nekem való, de most már nagyon is otthon érzem benne magam. Ha az ösztöneimre hallgatok, akkor gyáván visszavonulót fújok, és most nem lennének ezek a csodálatos élményeim.

A fitnessen kívül mit szeretsz még csinálni?

Nagyon szeretek a családommal lenni, imádok moziba járni, de Xboxozni is. Jöhet a Grand Theft Auto, a Call of Duty, amennyi belefér! Valójában igazi kocka is tudok lenni! Szeretek még túrázni, de a kocsmázás meg az éjszakai élet nem nekem való. Alkoholt például azóta nem iszom, amióta 2009-ben versenyezni kezdtem. Nem szeretem a pia közelségét és a részeg embereket. A részeg pasikat meg főleg nem.

Mi szerint éled az életed? Mi a mottód?

"Azt mondd, amit gondolsz, és azt gondold, amit mondasz." Mindannyian követünk el hibákat. Senki sem tökéletes. De azt gondolom, ha kifejezed a szándékod, és mindent megteszel, hogy megvalósítsd, akkor már teljes ember vagy. A fitnessben ez azt jelenti, hogy felírod a célod, és módszeresen tartod magad a programodhoz. Az életem pedig aszerint élem, hogy megpróbálok a lehető legjobb barát lenni.  Szerintem nem lehet valaki túlságosan jószívű, mert a jó dolgokat is visszakapjuk.

Magasság: 173 cm
Kor: 25 év
Méretek: 86-61-84
Lakhely: Oakville, Ontario
Website: Justine.munro.com
Twitter: @JustineMunro