2024. április 20.

piros 2021 03

Cena visszatért, Triple H címet vesztett, Snoop Dogg boldogan szelfizett

Ezek voltak a WrestleMania 32 legjobb pillanatai!

 

A WWE ismét kitett magáért: az év egyik legrangosabb pankrációeseményén meglepetésben és sztárvendégekben ismét nem volt hiány!

Eddig sosem látott 101763 fős helyszíni látogatottságával rekord nézettséget hozott a 32. WrestleMania. A dallasi AT&T Stadionba a világ 35 országából és az USA mind az 50 államából érkeztek a rajongók. Lássuk az est legfontosabb felidézendő pillanatait!

shaq.jpg

SHAQUILLE O’NEIL KÖZBELÉP

Igen, a legendás óriás André the Giant emlékének szentelt Battle Royalon a több mint két méter magas kosárlabdaklasszis is a színre lépett. Bár az olyan gyakorlott WWE-szupersztárok ellen mint Big Show, Kane, DDP, és Baron Corbin, a nagy Shaq sem rúghatott labdába, magasztos jelenléte azért mindenképpen feldobta a küzdelmet, és emelte az est fényét.   

wm32_rock.jpg

THE ROCK VS. THE WYATTS

A Nép Bajnoka (The People’s Champ) címével The Rock hivatalosan is mindenki kedvence, akinek letörhetetlen humorát és hihetetlen pozitív kisugárzását a beszédét váratlanul félbeszakító Wyatt Familynek sem sikerült kellően széttrollkodnia, hiszen az egész stadion szinte egy emberként szurkolt A Sziklának.  

cena-returns.jpg

JOHN CENA VISSZATÉR

Ami azonban valódi meglepetést okozott, az ez a pillanat volt, amit inkább videón érdemes megnéznie annak, aki elmulasztotta.

A néhány héttel ezelőtt felröppent hír, amely szerint Cena vállsérülése miatt kihagyja az eseményt, kacsának bizonyult, Cena emlékezetes antréja után pedig a két egykori rivális, A Szikla és A Prototípus karöltve küldte a padlóra Wyattékat. John Cena ezzel nem csak azt bizonyította be, hogy tényleg sosem adja fel, de azt is, hogy egy valamire való WWE-esemény egyszerűen elképzelhetetlen volna nélküle!

triple-h.jpg

TRÓNFOSZTÁS: TRIPLE H ALUL MARADT

A WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címmérkőzésén Triple H páratlan izomtömege sem volt elég ahhoz, hogy trónját „A Királyok Királyától” megvédhesse. Roman a ringben felbukkanó Stephanie sorsát egy jól irányzott spearrel pecsételte meg, mielőtt a bajnoki övet megkaparintotta.

SnoopDogg.JPG

SNOOP DOGG A HALL OF FAME-BEN

Az eseményt megelőző gálán nem kisebb személyiség, mint maga Snoop Dogg foglalhatta el méltó helyét a WWE Hall of Fame celebszekciójában, ezzel olyan nagyságok mellé írva be magát a pankrációtörténet tiszteletbéli halhatatlanjai közé, mint Mike Tyson, Mr. T. és Arnold Schwarzenegger. Snoop Dogg annyira örült a megtiszteltetésnek, hogy az egész stadionnal szelfizett, mielőtt stílszerűen freestyle rapflowban nyomta el köszönőbeszédét. 

SnoopDoggszelfi.JPG

Az alábbi videóból pedig nem csak az derül ki, hogy Snoop Dogg éppenséggel szexi unokahúgát, Sasha Bankset kísérte debütáló meccsére, hanem az is, hogy a rapper a stúdiójába is elhívta az őt a Dicsőségfalra hivatalosan is beiktató freestyle-tehetség Cenát. Talán egy közös albummal is kijönnek egyszer?

Kövess minket Facebookon is!

https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.