A gyúrós zsaru, akiért megvesznek a nők

Miguel Pimentel, a New York-i seriff helyettes fizikuma

Tetoválás? Pipa! Vagányul felnyírt zselézett haj? Ez is stimmel! Mi kell még a teljes sikerhez? Nos egy izmoktól duzzadó test, és persze egy rendőri egyenruha, és voilá, máris kész az internet új sztárja, akire nők ezrei csorgatják újabban a nyálukat. A New York-ban szolgálatot teljesítő Miguel Pimentel Instagramra feltöltött fotóival valósággal lángra lobbantotta az online közösségi médiát, hatalmas kattintásszámot generálva, ami javarészt a hölgyekből álló egyre népesebb rajongótáborának köszönhető. Pimentel, aki egyébként indult is már amatőr testépítő versenyeken természetesen viszonozta a feléje áradó szeretetet:

"Komolyan mondom, szóhoz sem jutok!"-vallotta be."Mindenkinek köszönöm a sok szeretetet és a támogatást. Fantasztikus érzés, hogy a fotóimmal méltón képviselhetem hazámat és a latin származásomat! Igyekszem a továbbiakban is rászolgálni erre a bizalomra!"

Az persze jelen esetben nem sokat számít, hogy a 33 éves zsarunak évek óta barátnője van. Ennek ellenére napi több ezer "kérlek tartóztass le", vagy "bilincset rám!" hozzászólással árasztják el a feltüzelt nők!