2023. december 04.

piros 2021 03

Lányok a teremből: Bikinis bombázó

Ana Delia, fitnesz modell mindig is valami igazán nagy dolgot szeretett volna véghez vinni az életében. Nos, be kell valljuk, azzal, hogy mi egyöntetűen álomnővé nyilvánítottuk, már el is érte célját!

M&F: Hogy érzed, írtál már valaha történelmet?

AD: Ki merem jelenteni, hogy igen! Amikor hazámat, Puerto Rico-t képviselhettem egy Kolumbiában rendezett gyors korcsolya versenyen. 15 éves voltam, és boldogan feszítettem hazám nemzeti színű egyenruhájában. Erre a pillanatra nagyon büszke vagyok! Emellett én vagyok az első Latin-amerikai csaj, aki a Muscle and Fitness női kiadásának címlapján pózolhatott, ez is egy nagy eredmény számomra. A lényeg, hogy magadnak teremtsd meg a lehetőségeket, járj nyitott szemmel és ne másoktól várd a csodát. A lehetőségek ajtaja ekkor nyílik meg előtted!

M&F: Mi volt a legnagyobb akadály, amit sikerült leküzdened?

AD: Egy nagyon nehéz időszak után sikerült legyőznöm a depressziót. Ekkor tényleg minden összejött az életemben, temetés, temetés után, minden nagyon nehéz volt. Úgy éreztem, hogy a szeretteimen kívül önmagam is elvesztettem. Ez volt az a pont, amikor újra elkezdtem a fitnesszel foglalkozni, tulajdonképpen ez hozott vissza az életbe. Újból nekivágtam az edzéseknek, és ekkor határoztam el, hogy megmérettetem magam egy versenyen. Be akartam bizonyítani önmagamnak, hogy milyen erős vagyok.

M&F: Mi az, ami igazán inspirál?

AD: Tudod, világéletemben olimpikon szerettem volna, vagy balett-táncos, esetleg színésznő, szóval nagyon komoly önkifejezési vágy él bennem. Egészen kislánykorom óta szeretek szerepelni, hogy megmutassam mikre vagyok képes a testemmel, azt hiszem ez a véremben van! Szeretek olyan dolgokat csinálni, amik boldoggá tesznek másokat és kiszakítják őket a szürke hétköznapokból. Annyi különféle rossz hatás ér bennünket a mindennapokban, hogy szükségünk van célokra, és hogy felvidítsunk másokat.

M&F:  Milyen érzés melletted aludni?

AD: Hát, nem vagyok alvajáró ha erre gondolsz! Nem pattanok ki az éjszaka közepén és járkálom körbe a lakást, de az igaz, hogy képzeld, néha még álmomban is edzek! Mondjuk ha stresszesebb vagyok az átlagnál, vagy egy kemény edzéshetem van, akkor néha azon kapom magam, hogy álomban is jár a lábam, mintha futnék! Egyszer a férjem rajtakapott, hogy karate ütésekkel püfölöm a levegőt miközben alszom! Plusz gyerekkorom óta úgy alszom, hogy beletemetem az arcom a párnába és felhúzom a lábam, mintha combhajlító gépen ülnék.

M&F: Mi volt eddigi életed legcikibb sztorija

AD: Hú, van egy elképesztő történetem! Egyszer volt egy nagyon csúnya balesetem gyors korcsolya közben. Az előttem haladó srác elesett, és ez úgy hatott mint egy láncreakció, szóval én is előrerepültem, és egyenesen az arcomra estem! Kitört a két első fogam. Ráadásul ez épp abban az időszakban történt, amikor a mostani férjemmel randizgattam, és közben folyton a fogorvoshoz jártam új porcelán fogakért, de elől még csak átmenetileg tudták pótolni. Lényeg, hogy akkoriban egy boltban dolgoztam a férjem pedig elvitt ebédelni. Épp jóízűen beleharaptam a szendvicsbe, majd utána láttam, hogy a két középső fogam beleragadt a kenyérbe! Nagyon égő volt!

M&F: Mitől félsz igazán az életben?

AD: Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy állandó félelemben élek! Ez van, ezzel szembe kell nézni, de mindig próbálok dolgozni rajta. A félelem néha még segít is! Egyébként tényleg roppant ijedős vagyok! Ha most idetennél mellém egy csótányt, vagy egy pókot az asztalra, egyből láthatnád milyen gyorsan tudok futni!

M&F: Ha csak egyetlen képet tehetnél ki az Instagramra, mi lenne az?

AD: Egy boldog fotó lenne magamról, vagy egy olyan, amin a családommal vagyok! Mindent azokért az emberekért teszek, akiket igazán szeretek, és ez az egész nem arról szól, hogy több millió követőm legyen.

Ana számokban
Életkor: 35
Magasság: 162 cm
Súly: 55 kg
Lakhely: Puerto Rico

Kövesd Anát az Instagramon (@anafitness), és a Twitteren (@anadeliafitness), valamint nézd meg Facebook profilját is: facebook.com/Anadeliadeiturrondo

 

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.