Egészséges receptek
Nyári Receptek VIII.

Nyolcadik részéhez értünk a nyári receptjeink bemutatásának. A snackek fogyasztása alatt sokszor csak olyan gyors harapnivalóra gondolunk ami jó esetben egy kisebb bűnőzést jelent a testünknek. Nyugalom mai receptünk egy kíváló, gyorsan elkészíthető harapni való, nem mellesleg gyorsan elistudjuk készíteni sajét magunknak bármikor!
Lássuk is, milyen receptre gondoltunk!
TONHALAS SZENDVICS
Hozzávalók 1 adaghoz:
40 g natúr lében eltett tonhal (konzerv, lecsepegtetve)
20 g kígyóuborka
20 g érett paradicsom (vagy koktélparadicsom)
1,5 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Spicy Mexicana Sauce
néhány salátalevél
1 szelet Forpro Walnut Protein Bread
Elkészítés:
1.A tonhalat villával összetörjük. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, összeforgatjuk a tonhallal és a csípős szósszal.
2. A kenyérre néhány salátalevelet teszünk, és rákanalazzuk a tonhalas feltétet.
Tálalási javaslat:
Koriandert is szórhatunk a szendvicsre.
Tipp:
Olajbogyóval, kapribogyóval is összekeverhetjük a tonhalat.
Elkészítési idő: 10 perc
Snack
Tojásmentes
TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT:
Energia 202 kcal
Fehérje 18,8 g
Zsír 7,8 g
Szénhidrát 8,6 g
Rost 8,9 g