Nyári Receptek VIII.

 Nyolcadik részéhez értünk a nyári receptjeink bemutatásának.  A snackek fogyasztása alatt sokszor csak olyan gyors harapnivalóra gondolunk ami jó esetben egy kisebb  bűnőzést jelent a testünknek. Nyugalom mai receptünk egy kíváló, gyorsan elkészíthető harapni való, nem mellesleg gyorsan elistudjuk készíteni sajét magunknak bármikor!

Lássuk is, milyen receptre gondoltunk!

TONHALAS SZENDVICS

Hozzávalók 1 adaghoz:

40 g natúr lében eltett tonhal (konzerv, lecsepegtetve)
20 g kígyóuborka
20 g érett paradicsom (vagy koktélparadicsom)
1,5 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Spicy Mexicana Sauce
néhány salátalevél
1 szelet Forpro Walnut Protein Bread

Elkészítés:

1.A tonhalat villával összetörjük. Az uborkát és a paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, összeforgatjuk a tonhallal és a csípős szósszal.
2. A kenyérre néhány salátalevelet teszünk, és rákanalazzuk a tonhalas feltétet.

Tálalási javaslat: 
Koriandert is szórhatunk a szendvicsre.

Tipp: 
Olajbogyóval, kapribogyóval is összekeverhetjük a tonhalat.

Elkészítési idő: 10 perc 

Snack
Tojásmentes

TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT:
Energia 202 kcal
Fehérje 18,8 g 
Zsír 7,8 g
Szénhidrát 8,6 g
Rost 8,9 g