Nyári Receptek X.

Tizedik nyári recept.  Egy finom, egyszerűen elkészíthető nyári reggeli. A kevesebb néha több alapon az e heti repecptünk egy olaszos reggeli. Javasoljuk minden egészség tudatos olvasónknak.

Lássuk hát!

OLASZOS RÁNTOTTA

Hozzávalók 1 adaghoz:

10 g újhagyma
1 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
10 g aszalt paradicsom
2 db tojás
só, őrölt fekete bors
1 doboz Forpro Carb Control Tuna Salad Italiano tonhalsaláta
1 evőkanál Forpro Carb Control Near Zero Calorie Tomato & Olives Sauce
1 szelet Forpro Carrot Protein Bread

Elkészítés:

1.Az újhagymát megtisztítjuk, zöldjét félretesszük a díszítéshez. A fehér részét felkarikázzuk, és egy serpenyőben, a felhevített olívaolajon sütni kezdjük.
2.Hozzáadjuk a megpucolt, lereszelt fokhagymát és a felaprított aszalt paradicsomot is. Közben a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk.
3.A tojást a hagymára öntjük, kevergetve-aprítva rántottát készítünk. Végül hozzákeverjük a tonhalsalátát, és meglocsoljuk paradicsomos-olívás szósszal. Felcsíkozott újhagymazölddel díszítve, kenyérrel körítve tálaljuk.

Tálalási javaslat: 
Tálalhatjuk salátával vagy tetszőleges zöldségekkel.

Tipp: 
Ha az aszalt paradicsom fűszeres olívaolajban eltett, nyugodtan használjuk ezt az olajat a sütéshez!

Elkészítési idő: 10 perc 

Reggeli

TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT:
Energia 639 kcal
Fehérje 40,7 g 
Zsír 42,7 g
Szénhidrát 18,4 g
Rost 10,3 g