Trendi
Egészséges receptek
Mogyoróvajas rudacskák

Ezzel a nem több, mint 10 másodperc alatt elkészíthető finomsággal játszi könnyedséggel turbózhatod fel a napi tejsavó fehérje adagodat!
Mogyoróvaj helyett használhatsz mandulavajat is, ami egészséges zsírtartalmának köszönhetően jót tesz az artériáknak, sok benne a fehérje, a magnézium és a kalcium is.
Hozzávalók
4 főre
- 50 gramm mogyoróvaj, vagy mandulavaj
- egy mérőkanálnyi (30 gramm) natúr vagy vaníliás tejsavó fehérje por
- 1 evőkanál méz, vagy juharszirup
- egy csipetnyi fahéj
- 4 zellerszár
- egy marék szárított áfonya
Elkészítési mód
1, Egy tálban keverd össze a mogyoróvajat, a tejsavó fehérjét, a mézet vagy a juharszirupot, valamint a fahéjat.
2, Mártogasd bele az így elkészült keverékbe a zellerszárakat, majd a tetejéhez tapaszd hozzá az áfonyákat.
Egy adag tartalmaz:
265 kalória, 13 gramm fehérje, 21 gramm szénhidrát, 17 gramm zsír