Egészséges receptek
Bajaiak, szegediek figyelem! Itt a "lefőzhetetlen" amcsi halászlé!
Garantáltan 10 perces recept. Döntsd el, megéri-e!
Míg nálunk javában dúl a halászlé-háború, és olyan részletkérdésekkel foglalkozunk, hogy mi a ponty, keszeg és harcsa ideális aránya, vérre menő vitákat folytatunk arról, hogy most akkor a Dunából vagy a Tiszából, alapléből vagy anélkül, és főleg gyufatésztával vagy friss kenyérrel, a tengeren túl nem csinálnak gondot az ilyesmiből. Egészen más dimenziók vannak. Megtaláltuk az eddigi leggázabb karácsonyi halászlé receptet.
Hozzávalók:
1 húsleveskocka vagy levesalap (lehetőleg ízfokozó és tartósítószer nélkül)
25 dkg spárga, felaprítva
20 dkg lazac
ELKÉSZÍTÉSE:
1. A levesalapot a sósságot ízlésed szerint beállítva oldd fel vízben.
2. Dobd bele a feldarabolt spárgát, és közepes lángon forrald fel.
3. Add hozzá a lazacot, és főzd készre a halat.
Próbáld ki, ha mered, és jöhetnek a tapasztalatok a kommentekbe:
https://www.facebook.com/muscleandfitnesshungary